HOME > ブログ > ireaksudenのブログ > Azal speelt al hoog sinds hij bij Chelsea kwam

ブログライター

ireaksuden
ireaksudenのブログ
年代 30代前半
性別 女性

メッセージを送る※ログインが必要です。

ブログ

TITLE.
Azal speelt al hoog sinds hij bij Chelsea kwam
DATE.
2018年07月24日 17:25:01
THEME.
未分類

Het La Liga-team Valencia heeft een jaar lang een contract met coach Marcelino aangekondigd. Marcelino leidde het team vorig adidas eqt heren seizoen naar de vierde plaats in de competitie en leidde het team terug naar de Champions League.
Nadat Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo verloor, plaatste hij de transferdoelstelling op Neymar en Mbape, maar het topniveau in Parijs heeft al verklaard dat Neymar en Mbape niet te koop zijn en Azar's World Cup wil graag voor Real Madrid spelen. Zijn opmerkingen maakten hem ook een populaire kandidaat voor Real Madrid. De afgelopen dagen heeft de derde broer van Azar zijn broer niet gesteund om in Real Madrid te spelen.

Azal speelt al hoog sinds hij bij Chelsea kwam.In het seizoen 2014-2015 won hij ook de drie beste prijzen van de Premier League.Zijn persoonlijke explosieve balenciaga wit vermogen is supersterk en hij wordt beschouwd als een van de gouden medailles in de Premier League. Op de Wereldbeker in Rusland speelde Azar ook met een goed profiel en leidde België naar de derde plaats.

De uitstekende prestatie van Azar zorgde ook voor het verlies van de aandacht van Real Madrid, vooral in het geval van de aankoop van de problemen van Neymar en Mbabe, werd Azar het doel van de volledige ondertekening van Real Madrid. Moet Azar zich aansluiten bij Real Madrid? De media en veel media zijn ook verdeeld. Azar's jongere broer Azar steunde zijn broer niet om in Real Madrid te spelen.

Onlangs, een discussie over "Wat denk je dat Azar de juiste keuze voor Real Madrid gaat worden?" Werd gelanceerd op de INS, en de 22-jarige Little Azar reageerde. Hij dacht dat zijn broer niet zou moeten spelen bij Real Madrid.

Dit is natuurlijk alleen maar het beeld van adidas basketbalschoenen de jongere broer van Azar, zijn broer wil duidelijk in Real Madrid spelen. Maar de deal was ook zwaar gefrustreerd. Volgens berichten was Chelsea 225 miljoen euro voor Azar, en volgens Searle Radio is de houding van Real Madrid heel duidelijk, behalve voor Mbape en Neymar is geen enkele speler 200 miljoen euro waard. Transfer vergoeding.

TAG. adidas basketbalschoenen,adidas eqt heren,balenciaga wit

コメント

コメント:0件

コメントはまだありません

コメントを投稿する

ログインしていません